Показване на 8 резултата

Show sidebar
Затвори

Microinvest Актуализация на програмен продукт

104.40 лв.
Актуализация на софтуерен продукт с марка Microinvest до последна публикувана версия.
Затвори

Microinvest Делта Про – счетоводен софтуер

350.40 лв.
Счетоводна система от ново поколение, подходяща както за малки, така и са средни и големи фирми, които обработват множество операции ежедневно.
Затвори

Microinvest Склад Про – складов софтуер

350.40 лв.
Складова система от ново поколение, подходяща както за малки, така и за средни и големи фирми, които управляват стокови наличности.
Затвори

Microinvest Склад Про Лайт + Баркод скенер 3Logic 6200 USB черен

448.80 лв.
Microinvest търговски софтуер в комбинация с Баркод скенер
Затвори

Microinvest Склад Про Лайт – търговски софтуер

350.40 лв.
Складова система от ново поколение, разработена, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки).
Затвори

Microinvest ТРЗ и ЛС Про – софтуер за заплати и личен състав

350.40 лв.
ТРЗ система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата, от въвеждане и начисляване, до експортиране и архивиране на индивидуални досиета на работниците
Затвори

Zeron® V/4 Enterprise

0.00 лв.
Zeron® V/4 Enterprise е най-мощния и най-пълния вариант на системата. Той поддържа всички модули, съответно: "Счетоводство", "Склад и търговия", "Отношения с клиенти", "Производство", "Сервиз", "Управление на проекти", "Управление на спедицията" и "Бизнес Интелиджънс". Офертата се изготвя спрямо ползваните модули, брой работни места, внедряване, доработки, обучение.  
Затвори

Zeron® V/4 Standard

0.00 лв.
Zeron® V/4 Standard е вариант за фирми, които искат да започнат работа веднага и с по-ниска инвестиция. Предлага се с готови моделирани бизнес процеси съобразно опита ни за най-добрите бизнес практики. Поддържа модули "Счетоводство и финанси", "Склад и търговия", "Отношения с клиенти", "Сервизна дейност" и "Производство". Опционално базата данни може да се хоства на наш сървър. Zeron® V/4 Standard се предлага с обучение на Вашия персонал в рамките на 1 до 2 седмици след което можете да започнете реална работа. Офертата се изготвя спрямо ползваните модули, брой работни места, доработки (в случай, че се наложат), обучение.