iRobot

Отличните почистващи качества и изящният им дизайн, съчетани с високите технологии в областта на роботиката , превръщат тези практични роботи в желани помощници за всеки дом и офис. Наслаждавайте се на идеално чисти подове всекиден и без усилие!

Инвестирайте умно, купете оригинала!

 

Купете на специални цени!

 

Отличните почистващи качества и изящният им дизайн, съчетани с високите технологии в областта на роботиката , превръщат тези практични роботи в желани помощници за всеки дом и офис. Наслаждавайте се на идеално чисти подове всекиден и без усилие!

Подарете си време!

Почиства изцяло подовите настилки в дома Ви!

 

iRobot Roomba 980 iAdapt Navigation

Навигационна система iAdapt® 2.0 Междинно презареждане

Ползва високоефективен модел на почистване и пълен набор от сензори, чрез които създава карта и се адаптира към условията на пространството и позициите на мебелите, като така осигурява цялостно покритие на дома.

 iRobot Roomba 980 Recharge Resume

Междинно презареждане

Почиства без прекъсване до два часа. След това се връща за междинно презареждане и продължава работата си, докато изчисти цялата достъпна подова настилка.

 

Визуална локализация

Уникалната технология vSLAM® дава възможност на Roomba 980 да покрие цялата подова повърхност като създава визуални ориентири на картата, която изгражда, за да знае от къде вече е преминала.

 iRobot Roomba 980 Carpet Boost

Функция Carpet Boost

Осигурява до десет пъти по-мощна смукателна въздушна струя като автоматично увеличава силата на Gen 3 мотора върху меки подови настилки, където прахта и начистотиите са трудно достъпни.

 

 iRobot Roomba 980 AeroForce

Почистваща система AeroForce™

Roomba 980 разполага със системата от противоположно въртящи се AeroForce четки -екстрактори, представени за в Roomba серия 800, представени за в Roomba серия 800,за изключително добро представяне.

 iRobot Roomba 980 Press Clean

Свържете робота си с приложението iRobot HOME за почистване от разстояние

Свържете Вашата Roomba, натиснете CLEAN и започнете почистване отвсякъде само с едно докосване на приложението.

 

 iRobot Roomba 980 App based Support

Техническa поддръжка чрез приложението

Имате достъп до съвети и отговори на технически въпроси, независимо дали сте у дома или някъде далеч.

 iRobot Roomba 980 Simple Scheduling

Лесно програмиране

Позволява Ви да програмирате и контролирате почистването с Румба като избирате между: едно или две преминавания през зона, дали да почиства около стени и ъгли и да ползва функцията Carpet Boost.

iRobot Roomba Dirt Doesnt Stand Chance

Нечистотиите нямат шанс

Roomba почиства цялостно подовата настилка, дори под мебелите.

 

 

Search